ben merakımı gidermek icin konuyu actım okadar cok diyet yontemi okudum hatta denedim ki her topikte yazım vardır diyebilirim şimdi ister dukan ister karatay ister alkali ister muzaffer kuşhan ister ayca kaya istersede kendi diyetisyeninizin verdiği diyet hangisi olursa olsun bu diyetlerle kilo veren ama ciddi kilolar veren arkadaşlar daha sonra neler oluyor ne yapıyor*??
1- coğu diyetteki ortak nokta karbonhidrattan uzak olunması bol su icilmesi sabah-oğle-akşam yemeklerinin olması periyodik oluşu ve birazda spor yada yuruyuş olması bilmiyorum ama ben zaten periyodik biri değilim sabah ikindi cayı akşamda tıkabasa ama diyettesabah oğle akşam menuler var vede beni ve benim gibi olanları bir forma sokuyor duzene alıştırıyor vede zayıflatıyor peki ya sonra??? 2 ayda diyelim 10 kilo verdniz bu sisteme vucudunuz alıştı ama artık yeter bukadarı daha fazla zayıflamak istemiyorum dediğinizde neyapıyorsunuz?abura cubura saldırırsanız yeniden kilo alacaksınız artı neguzel bir duzende tutturdunuz e neolacak ??
Kiloları verdiniz, peki ya sonra?????
Zayıflama, Diyet ve Beslenme0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Zayıflama, Diyet ve Beslenme
- Kiloları verdiniz, peki ya sonra?????