"E bize ne?" ya da "Biz ne yapalım?" gibi şeyler yazmayın lutfen. Tamam oyle şeyler yazmaya uygun bir konu ama icimi dokmek icin yazdım.
Sınavları olurken tarih hocamız yaklaşık 50 sayfadan sorumlu tuttu 10 soru icin. Biyoloji hocası 6 sayfa ezberlememizi istedi. En son olan olay cidden bıktırdı. Matematik hocamız 500 sayfaya yakın odev verdi. 500 sayfa! Direkt istediğini soylersem, 4 kitap biteceğiz. Allah'tan 1. kitabı bitirmiştim. 300 sayfa falan var cozecek. Sene başlarında 5 kitap alacaksınız demişti. Hocalar cidden cok sinir. Karşı cıkarsak hemen sinirleniyorlar. Bir de matematik hocası o kitapları elden teslim alacak. Sadece bizim sınıfta 36 kişi var. Diğer sınıflar da var. Nasıl kontrol edecek acaba? 1 ay oldu olacak, daha sınavları okuyamadı kadın. Bunu nasıl kontrol edecek? Normal test kitabı olsa sorun yok. Yarısından coğu klasik. Coktan secmeli olsa gene zevkli şekilde yapılıyor. Klasik sorular aşırı uyuz ediyor.
Daha 9. sınıfım. Kim bilir bu sozde hocadan neler cekeceğim 3 sene daha... Gerci benden daha kotu durumda olanlar vardır muhtemelen. Hatta kesin vardır. Sizde benzer bir durum var mı?
Hocalar cok sinir edici davranıyorlar
Liseler0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Liseler
- Hocalar cok sinir edici davranıyorlar