Siteye yeni katılan bir uyeyim.Mesajların bir coğunu okudum, herkes kilo almak ya da kilo vermek hakkında bir cıkış yolu arıyor.
Bende yıllarca kilolarıyla uğraşan bir bayan olarak denemediğim yontem kalmadı. En iyi sonucu dukan diyeti ile aldım bilmiyorum
ismini duydunuz mu ? Fakat bıraktığınız anda verdiğinizi kiloları fazlasıyla geri alıyorsunuz. Onemli olan kiloları kaslardan değil de
yağlardan vermek olduğuna ulaştım. Cunku kastan kilo verirseniz insanın vucut direnci azaldığı gibi enerjisi de minimum seviyeye
duşuyor.Bu yuzden dengeli beslenmek cok onemli bununda ilk adımı sabah kahvaltısı ile başlıyor.Bu şekilde beslendiğinizde kilo
vermek ya da kilo almak inanın sandığınızdan cok daha basit. Şu anda 2,5 ayın icerisinde 6 kilo verdim ve 6 aydır programıma
devam ediyorum cok memnunum. Bu şekilde eşimde 3 ayda 14 kilo verdi ve ailecek sağlıklı beslenmeye devam ediyoruz. Ben
herbalife urunlerini kullanarak bu sonuclara ulaştım. Cocuklarımla beraber 6 aydır kullanıyoruz cok memnunuz ilgili arkadaşlara
denemelerini tavsiye ederim. Bu konuda da yardım almak isteyen varsa her turlu yardımcı olabilirim.
Sağlıklı beslenme, kilo vermek veya kilo almak isteyenler icin ;
Zayıflama, Diyet ve Beslenme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Zayıflama, Diyet ve Beslenme
- Sağlıklı beslenme, kilo vermek veya kilo almak isteyenler icin ;