son zamanlarda aldım başımı gidiyorum.daha once birkac kez diyet ve sağlıklı beslenme deneyimim oldu ama basarısızlıkla sonuclandı pazartesi gunu yeniden baslamak istiyorum ama farklı olsun istiyorum yanı hayat duzenimi değiştirmek yeme duzenimi değiştirmek istiyorum eskisi gibi zayıf kız olarak anılmak istiyorum.gobeğimden ve yağlarımdan utanıyorum,beni her gorenin ne kadar cok kilo almıssın demesınden bıktım.her alısverişe gidişimde kıyafetlerin icine giremediğim icin alısverişten eliboş donmekten bıktım rahat hareket edememkten,eskisi kadar guzel gorunmemekten,bedenimin giderek genişlemesinden bıktımson 5 yıla kadar 50 kusurlarda olan ben artık 60 ı gorsem şukredecegim.tam 67 olmusum boyum 161.en buyuk zaafım cikolara ve atıştırmalıklar ve calsıtıgım icin sabahları genelde hamur işi yemek birde işten gelirgelmez dolaba saldırmak.iyi buldugum yonlerim ise kişilik olarak hareketli biri olmam ve iceceklere şeker kullanmamam.başka iyi birşey yok.birşeyler yapmak biryerlerden başlamak istiyoırum ama eskisi gibi sonuclanmasından korkuyorum.