Oğun atlamam 3 oğun yemeğimi yerim ama 1 dilim ekmeğe ne sığarsa.. Asıl sıkıntı yemeklerden sonra başlıyor, akşama kadar evdeyim yapacak bi işim yok karnım tok ama gozum ac: resmen abur cubur yemeyi eğlence haline getirdim, yemezsem cok mutsuzum..
Bi suredir ara oğun olarak (kahvaltı-oğle yemeği arası veya oğle-akşam yemeği arası, gunluk limit en fazla 400-500 kalori) her allahın gunu cikolata biskuvi cerez falan yiyorum nesquik mısır gevreklerinden aldım belki ana oğun olarak yersem abur cubur istemez canım diye ama nafile, yedikten sonra arayışlara başlıyorum.. Sabah kalktığımda bile bugun ne yesem diye duşunmeye başladım artık

Karar verdim artık bu illet bağımlılıktan kurtulacam! Tamamen diyemiyorum herkes arada yer ama abartmadan yemek cok onemli ben bi paket mi alıyorum hepsi bitmeden rahatlamam, az yemek icin neler yapabilirim? Haftada kac gun abartmadan yersem zararsız olur? Nasıl kafamdan silip atabilirim deneyimlerinizi paylaşmanız cok onemli..
Kalabalık bi aileyiz + ablamla aynı odada kalıyoruz ve kendisi surekli bi şeyler yer, o yuzden eve sokmamam imkansız :44: