( bilmeyenler icin hazırlanışı)

merhaba hanımlar ben 17 yaşındayım ve boyum 1.70, kilom 80. iradeli bir insanım yemeklere karşı ama tatlı krizlerimi hic geciremedim. hep yenik duştum tatlıya. diyette olup 1-2 hafta yemeyip sona gunde acısını cıkarıp 6-7 cikolata yediğimi bilirim. şu ana kadar surekli kilo alıp verdim en coksa 7 kilo verebildim ama durur muyum yine aldım son hali 80.

karşı komşumuz dokuzlu cay sipariş ettiğini falan soyledi araştırdım ama bana pek de mantıklı gelmedi. sonra Ayhan Ercan'ın videodaki tarifini daha mantıklı buldum ve ısrarla bitki halinde alın deyince gecen cumartesi aldım pazar gunu de başladım 2. gunum bugun. iştahımı kapatmadı tabi ki henuz ama canım gercekten cok da tatlı istemiyor. yanında 2 litre kadar da su iciyorum normalde su icmeyi cok sevmem tabi Allah muhtac etmesin ama...kilo vermem durduğu zaman hevesim kacıyor bırakıyorum diyet falan elimde değil. sanırım o zaman direnci kırmak icin 10-15 gun akşamları sadece salatayla altın cilek yiyecekmişiz...

kullanan, tecrubesi yorumu olan benimle ve arkadaşlarla paylaşırsa cok memnun olurum cunku ben artık umut bağlamak istemiyorum moralim cok bozuldu... sevgiler