Arkadaşlar lahana suyunu deneyen var mı ? Duzenli olarak haftanın 3 gunu spora gidiyorum ve yemeklerden once bir su bardağı olmak uzere ender saracın lahana suyu tarifini deniyorum. Beni tok tutuyor, ancak duzenli olarak 40 gundur kullandığım icin artık aynı tattan midem bulanıyor. Faydası oluyor ancak mide bulantımın onune nasıl gecebilirim.

Lahana suyu ile zayıflamadeneyen arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa sevinirim...

Lahana suyu kuru:

Yaklaşık olarak 600 ml suyun icine dort, beş adet beyaz lahana yaprağını koyuyoruz ve hafif ateşte 7-8 dakika sureyle pişiriyoruz. Daha sonra lahana suyumuzu, temiz bir kaba, şişeye alıyoruz, ve diyetimize başlıyoruz. Haftanın ilk beş gunu, yemeklerden once her sabah uyanınca, kahvaltıdan sonra 150 ml lahana suyu iciyoruz, daha sonra kahvaltımızı yapıyoruz. oğlen yine aynı şekilde, akşam yemeğinde yine aynı terkibi uyguluyoruz. Bu yontem lahana suyu ile zayıflarken, ilk beş gun boyunca bu şekilde surdurulmelidir. Beşinci gunden itibaren, diyetimizin ikinci haftasında her gun, sadece bir su bardağı iciyoruz, lahana suyundan, ucuncu hafta iki gunde bir, bir su bardağı lahana suyu, dorduncu hafta uc gunde bir lahana suyu, bu şekilde her gecen hafta gun sayısını arttırarak lahana suyumuzu azaltıyoruz. Yedinci haftaya kadar bu diyeti uyguladığınızda, sizde farkında olacağınız bir kilo duşuşu yaşayacaksınız, bu diyeti uygularken spor yapma gibi bir luksunuz var ise, daha faydalı ve yararlı olacaktır. Yuzme, egzersiz gibi sporlar idealdır.