ilk diyetisyene gittiğimde tartıldığımda 89.8 dim. sonra spora da gidince diyetide harfiyen yapınca. spordaki tartıda tartılmıştım. tok karnına. 89.0 dım. 1 hafta. icinde :O sonra bi gun. gece avuc dolusu leblebi yedim. :S sonra spora gittim ac karnına 89.9 cıktı. :S cok şaşırdım. sonra bisiklet surduğumdee sonra tekrar cıktım tartıldım. 89.8 sonra . sporda hoca gonderdi diyete devam ettim ac karnına diyetisyene kontrole gittim. 89.1 dim. diyetisyen 1 kilo vermişsin cok iyi gidiyosun... filan felan dedi. ya ben korkuyorum arkadaşlar ya kilo veremezsem. daha kilo alırsam filan felan. gercekten hic oturmuyorum egzersiz filan yapıyorum evde ev temizliyorum.... yuruyuşde yapıyorum diyete de tam uyuyorum boyle 15 gunde 1 kilo filan cok az kilo vermek istemiyorummm ama vericem bu kilolarıı. 160 boy 89.1 kilo şimdi 18 nisanda tartılıcam gidicez kontrole diyetisyene bakalımm sizce diyetisyenin dediği doğru mu ? cok kilo vermek istiyorummm ve herkes fazla kilon yok diyolar gorunuşte ama var vericem kilolarıc guzelsin diyolar ama o kilo guzelliği kaplıyo işteee.