Herkese Merhaba,
Ben 1.64 boy, 62 kilo ile hamile kaldım. (Kilo almışken hamile kaldım, ideal kilom 58-59 kilo) Hamileliğimde 18 kiloya yakın kilo aldım. Sezeryan doğum yapmama rağmen, doğum sonrası 70 kiloya, emzirme donemimde de 68 kiloya kadar duştum. Ancak bu 68 bana bir yapıştı bir turlu gitmiyor.2 ay once emzirmeyi bıraktım, ve akabinde 5 haftadır diyetisyen kontrolunde diyet yapıyorum. İnsulin direncim normal cıkmasına rağmen bir turlu gram kilo veremiyorum. Hayatımdan ekmek, makarna, pilav, abur cubur ne varsa cıkardım, akşamları cok hafif yiyorum, ara oğunlerim var. Gunde 3 lt hatta bazen daha fazla su iciyorum, surekli hareket halindeyim, banamısın demiyor. Bir turlu 68'den aşağıya inmiyorum. Kiloyada cok takılmıyorumda, vucudum bir genişledi sanki, daralmıyor, hicbir yerim erimiyor! Trioid icin falan test yaptırdım butun kan değerlerim normal cıktı.
Doğum yapan ve fazla kilo alan bir arkadaşım, 1 seneye kadar ne yaptıysam verememiştim, durmuştu sanki metobolizmam bir seneden sonra 2 ay icerisinde cok hızlı kilo verdim diyor. Acaba benim durumumda olanlar varmı??
Motivasyona ihtiyacım var artık, insanlar bişey soyledimi hele acayip moralim bozuluyor.
Doğum Sonrası Kilo VE-RE-Mİ-YO-RUM!!!
Zayıflama, Diyet ve Beslenme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Zayıflama, Diyet ve Beslenme
- Doğum Sonrası Kilo VE-RE-Mİ-YO-RUM!!!