mrb uzun cok uzun zamandır kadınlar kulubu takipcisiyim o kadar ki arama motorunda ne arasam sonuna kadınlar kulubu yazıp sizin yorumlarınıza bakıyorum.nihayet bende uye oldum cunku bi sorunum var...
ben derdimi kısaca anlatacak olursam 160 boyum ve universiteye başlamadan once 53 kiloyken oğrenci hali birden 45e duştum okul bitip evime donunce anne yemekleri malum aynı hızda o kadar kilo aldımki bide baktım 6 ayda 59 olmuşum hic bu kadar kilo almamıştım ve şimdi 62 oldum eski kıyafetlerimin hepsinin cop olduğu yetmez gibi alışverişten soğudum
sağlıklı bi şekile kilo vermek istiyorum ama evde her akşam deli gibi yemek bekleyen bi erkek arkadaşım var iş cıkışı yorgun argın yaptığım yemeklerde hep kilo aldıran turden oluyor yada dışardan soyluyoruz
ben bu akşam yemeği olayını nasıl cozeceğim bu adam yemek isteyecek yine bende o yerken dayanamıcam yine lokmalarımı bolmu ciğnesem bol sumu icsem ne bileyim ara oğun yontemimi denesem kafamda bin tilki var icraat yok gitgide canavara donuşuyo gibi hissediyorum...
şu zayıflayan guzel arkadaşlarım yontemlerinizi yazarsanız cok sevinirim