Bu şekilde kilo verebilir miyim?
Zayıflama, Diyet ve Beslenme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Zayıflama, Diyet ve Beslenme
- Bu şekilde kilo verebilir miyim?
-
24-10-2022, 09:07:12165 boyundayım ve gecen hafta tartıldığımda 59 kilo cıkmıştım. O gunden beri her sabah 9'da kalkıp (Cuma gunu haric) yarım saat yuruyuş yaptım, donduğumde 10 dk dinlenip 1 dilim tam buğday ekmeği + 1 domates(ufak) + kibrit kutusu kadar beyaz peynir(tam yağlı) + 4-5 zeytin + kibrit kutusu kadar yağda yumurta yedim. 1 gibi istediğim bir cikolata veya biskuviyi yedim. 3 bucukta sebze yemeği yedim(yarım tabak) 1 dilim ekmek ile. 7 gibi de 30 mekik + 10 hareket yaptım ve ardından 1 kupa mercimek corbamı ictim veya salata yedim yağsız.. Toplamda 1000 kaloriyi gecmiyorum gunde. Sizce işe yarar mı bu yaptıklarım? Gorunurde bi fark yok. Sorun şu: abur cuburu bırakamıyorum. Yemezsem aklım hep onlarda ve bu durum işkenceden farksız. Ama yiyince de yaktığım kalorileri anında geri alıyorum ne yapacağımı hic bilmiyorum
50 kg olmak istiyorum, kemiklerim iri olduğundan daha fazla duşmemem gerektiğini soyluyorlar. Lutfen kilo vermiş, bilgili kişiler yardımcı olsun ne yapayım tamamen mi keseyim yoksa her gun belirli bir cikolata (mesela 70 kalorilik petito var) yememden zarar gelmez mi?