merhaba herkese iyi akşamlar..benim boyum 1.65 kilom 68 di en son .. dahada cıkmış olabilir

nedense doyduğumu anlamıyorum cok yiyiyorum bu nedenle gozle gorulur derecede kilo aldığım fark ediliyor bayadan beri gormeyen arkadaşlarım ayy nekadar kilo almışsın diyor

belli etmesem gulup gecsemde canım sıkılmıyor deil bu duruma ..Kollarımın,bacaklarımın bile kilo aldığını fark ediyorum allah kahretsin bide hemen catlıyorum gecen sene 58 kilodum şimdi 68 ve aldığım 10 kg dan sonra bacak arkalarımda kollarımda belimde kalcalarımda catlaklar oluştu hep

Yaz geliyo malum bende kilolarımdanda catlaklarımda kurtulmak istiyorum denize gittiğimde kilo yuzunden dikkat cekmek istemiyorum

hatta bugun ablamla biryere gittik altımda siyah pantolon olmasına rağmen ayy sen ne kadar kilolu duruyosun dedi bir mağazaya gittik kot bakıyodum kabine bi girdim denemedim resmen ayı gibi durdum giymemle cıkarmam bir oldu
kışın nedense pek umursamasamda yazın kilolardan nefret ediyorum istediğim kıyafeti giyip aniden dışarı rahatlıkla cıkmak istiyorum ama ben bunların ustesinden nasıl gelicem yardım edin bugun hava cok guzeldi dışarı cıktık ve geldiğimizden beri kilolarımı duşunuyorum

(