Arkadaşlar terzi kendi sokuğunu dikemez derler ya o durum aynen annem plates eğitmeni hemde 49 kilo fıstık gibi ben ise 63 kilo eskiden uzun yıllar spor yaptım profesyonel iş hayatına girince malesef eskisi gibi olamıyorsunuz bu arada bana da cok kızıyor cokk
Ama birkac tavsiyem olacak uyarsanız kesin faydasını gorursunuz hatta bana teşekkur bile edersiniz şimdi kim ne derse desin oncelikle beni dinleyin

Evde temizlik, yada spor yaparken eritmeyi istediğiniz bolgeye mutlaka poşet sarın ama strec folyo olmaz illaki şu market poşetleri yada kalın olan cop poşetleri olacak bir guzel kesin istediğiniz bolgeye sarın ve ya bantlayarak yada ustunden folyo ile gecerek sabitleyin hem boylece ses cıkarmamış oluyor
kilo vermek istediğiniz bolge icin mutlaka kalın giyinin derim psikolojik olarak da yoruluğunuz ve zorlandığınız bolgeden kilo gidiyor yağ yakımı oluyor diye duşunun ve daha cok ustune gidin bunu iki hafta deneyin haftada en az 4 defa uygulayın bana teşekkur etmezseniz hic birşey bilmiyorum...
spor yaparken olabilecek en az ağırlıklarla calışın az ağırlık sık tekrar sakın unutmayın fazla ağırlık marifet değil siz vucut geliştirme yapmıyorsunuz kaslarınız buyur...

internette yuzlerce yere tıklıyorum nasıl kolay kilo verebilirim diye ama nafile sporsuz olmuyor haaaa birde regl olduğunuz zaman daha ağır cıkarsınız unutmayın...

bir hazır hamburger icin 1.45 dk yurumek,
bir paket cikolatalı gofret icinde en az 45 dk yurumek gerek
vee son olarak 1 kup şeker 20 kalori unutmayın (((