Şimdi bu 2-3 ay icinde kendi kendime bir şeyler yaptım.Haziran ayında gozle gorulur bi değişme oldu bende,herkes bu sen misin diye fala n sordu hatta.Şuan kac kilo olduğumu bilmiyorum ama hala diyete devam ediyorum.Evde spor yapıyorum falan.
Ama yaptığım diyet sadece sabah bir kase corba.Bir kase corbayla duruyorum.Cok hırslı birisiyim,bir prof. yardımı almak istiyorum aslında tekrardan.Cunku vucudum corbaya alışıcak diye korkuyorum.
Pazartesi gunude spora başlıyıcam ama korkuyorum.Bilmiyorum utanıyorum sanım.Ne yapmalıyım lutfen yardım eder misiniz?Cok zayıfladığım halde hala tartılmaya bile korkuyorum.Ne yapmalıyım?
2 ay icinde kilo vermem lazım,ve şu forumda 5 gunde 5 kilo diyetini okudum.İşe yarıyor mu? Eğer yaparsam vereceğim kilo gozle gorulur mu oluyor yoksa sadece su kaybı gibi bir şey mi ?
Lutfen uzun oldu ama yardım edin.
Ve biliyorum yaptığım diyet sağlıksız ama artık cidden psikolojim bozuldu.Oğlen 12 de ve gece 4 gibi spor yapıyorum hergun.Sonra dans ediyorum falan.Ama corbayla duruyorum hep.Ve yeşil cay iciyorum.Artık insanlarla iletişimi kestim surekli zayıflayıp dışarı cıkmam lazım diyorum.Bilmiyorum ama utanıyorum,spora gitmem icin bile once biraz zayıflamam gerektiğini duşunuyorum.Siz benim buyuğumsunuz bana ne onerirsinizVe bu arada artık olmayan pant.lar bile oluyor bana ama ozguvenim kalmadı her şeyden once.