Meraba herkese,yeni uye oldum.. Cogunuzdan yasca kucugum sanırım. 16 yasındayım lisedeyim. boyum 1.63 kilom 62 su anda size bu abartı gelmeyebilir ama inanın co daha fazla gosteriyorum,daha acısı dolabımda icine girebildgm tek bir pantolonum kaldı,artık bi dur demek istiyorum 10 kilo kadar vermek istiyorum cunku eski halimi ozluyorum.. Ama internetteki sok diyetler fln ile değil kalıcı ve saglıklı oalrak. diyet yapmak istiyorum ama okula gittgm icn uygun diyetler olmuyo bide tabi aksam yemegini annem yapınca hc olmuyor,siipraiş vermek gibi falan sizden istegim su eminim bir cogunuz bu konuda benden cok daha fzla bilgi sahibidir, şu 3-4 hafta icinde bu 10 kiloyu vermek istiyorum yani en azından 8 kilo verebileyim bana yardım edin,ve birlikte diyet listesi hazırlayalım, lutfen duyarsız kalmayın gercekten bu konu icn her cuma serbest kıyafet olusumzda aglıyorum resmen,insanın kendine ozguveni cok onemli birşey. Yarıdmlarınızı ve diyetlerinizi bekliyorum. Gercekten sıkı bi diyet istiyorum. simdiden cok cok tesekkur ederim hepinize