Merhaba. 17 yaşındayım,1-1.5 ay oncesi diyetisyene gitmeye başladım. Tam 81 kiloydum,cidden aşmıştım yani. Doktorum hastaneden ayrıldığı icin artık bende kendimce bir diyet hazırlamıştım ve 1-1.5 ay icinde 10 kilo vermişim. Şuan spora gidiyorum. 4. gunum olucak. 4 gun once 10 kilo verdiğimi oğrendim.Ama gercekten gozle gorulur bir değişme var.Aslında yaptğım şey sağlıksızdı. Yani diyetisyenim de gidince bende sadece corba icmeye başladım sabahları.Sadece onla duruyordum. Şuan ise duzenimi değiştirdim. Fakat spordan once salata yapıyorum ve 1 dilim kepek ekmeği yiyorum.Sporum 1,1.30 saat suruyor. Geldiğimde saat 4 falan oluyor.Ama ondan sonra ne yiyeceğimi bilmiyorum. Şimdi artık corbayı bıraktığım icinde vucudum alışmıştır diye korkuyorum.

Kısacası artık spordan once ve sonra kac saat aralıklarla ne yemeliyim? Ve artık yeme duzenim var yani acıktıkca bir şey yemiyorum,saatin gelmesini bekliyorum. Onun dışında sizce sporla birlikte 1.5 ayda kac kilo veririm?

Ve birde bir şey merak ediyorum Yanaklarım cok kızarmaya başladı. Yani kan geldi diyebilirim.Nedeni nedir ?