Merhaba arkadaşlar. 12. sınıfların 2. donem sınavları başladı. Salı gunu din sınav olduk ve hayatımda olduğum en zor sınavdı. 3. unite değerlendirmelere calışın dedi ve unite değerlendirmeden cok farklı sorular vardı.
Neyse, 2 kredilik ders icin dovunmeye gerek yok. Ama diğer kultur dersi hocalarımız daha da zorluyor. Cok nadir ders acan hocalar butun uniteleri dayıyorlar. Orneğin; fizik sınavından 4 uniteden sorumluyuz ve doğru durust ders de goremedik. İnkılaptan 5 unite, edebiyattan ilk 3 uniteden sorumluyuz. Kimya'dan sadece organik kısmı ve matematik ilk 5 uniteden soracak. İnkılap ve edebiyat hic ders acmadı.
Performansları da cok duşuk girdiler. Edebiyattan kaldım. İkinci sınavda biraz inisiyatif alırsa gececeğim. Meslek sınavlarımız da olacak ama onlar sınav sorularını veriyorlar. Ama bir suru de performans verdiler. Ortalamam 80 ama 2. sınavlarla bayağı duşecek.
Bu hocaların derdi nedir ya? Zaten son senemiz, biraz salsalar ya. Sınıfca universiteye hazırlandığımızı biliyorlar ama illa zorlayacaklar bizi. Bir de performanslarda duşuk girmelerini anlayamıyorum.
Okulda da hic denk gelemiyorum, derdimi de anlatamıyorum kimseye. Ne kadar daha boyle gidecek arkadaşlar? Artık bezdim. Duşuncelerinizi merak ediyorum. İyi Sosyaller.
İnsafsız oğretmenler
Liseler0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Eğitim Forumları
- Liseler
- İnsafsız oğretmenler