Merhaba arkadaşlar.Boyum 1.65 kilom 55 yaşım cok genc Ve ben 7 ayda baya zayıf biri olmak istiyorum. Nisan'ın sonlarına doğru diyetimi bitirmeyi duşunuyorum. Ve size diyet listemi gostericem.İkizim de benle diyet yapıyor.Ama o 53-54 kilo Ben 65 kilodan 55 kiloya duştum.(en cok son 1 ayda verdim) Sizce 7 ayda ne kadar kilo verebilirim bu diyetle? Neredeyse hic kacamak yok

Sabah: 2-3 Zeytin, domates, kibrit kutusu kadar peynir,bazen salatalık,yumurta (Coğu zaman) 1 dilim tam buğdaylı ekmek (Sabahları coğu zaman bu diyeti yapıyorum bazen ise şu diyet:

Yine sabah: 2-3 Zeytin, domates, kibrit kutusu kadar peynir,bazen salatalık,yumurta (Coğu zaman) 1 dilim tam buğdaylı ekmek ,bir avuc ceviz ( Cevizi hic yemem normalde.Kırk yılda bir bahceden topluyoz ) bazen de ceviz yerine cilekli yoğurt.

Oğle: Et yada kofte yanına salata (et miktarı ufak ufak değişebiliyor ama genellikle bir parca) Ve ayran (Ayran herzaman icmiyorum) 2-3 dakika sonra activia sade yoğurt.

Ara oğun: Form limonlu keğekli biskuvi (1 paket)

Akşam: Sebze veya bakliyat yanına salata

İşte bu benim diyetim ..Tabii ki meyvemi de yiyom Sizce normal kiloya geldiğimde de bu diyetle Nisan'a kadar ne kadar kilo veriririm? Kısacası 7 ayda kac kilo veririm arkadaşlar?