Okula 1 defa sivil geldim o da hocanın cok kızgın olduğu gune denk geldi. Sınıftan 5 kişinin (sivil gelen) adını aldı tutanak tuttu. 2-3 ay sonra (bugun) disiplin icin mudur yardımcısı cağırdı. Buyuk ihtimalle disiplin kurulu toplanıyor. Bir kağıt imzalattılar uzerinde adım soyadım ve birkac bilgim yazıyordu (doğum tarihi vs) onun dışında başka bir şey yazmıyordu. İmzalamak istemedim. Hoca zorla imzalasan da imzalamasan da kurula gideceksin dedi. Hocanın tersine gitmemek, kızdırmamak icin imzaladım. Perşembe gunu 09.40 da cağırıyorlar. Disiplin kuruluna giden net ceza alacak diye bir şey var mı yoksa uyarır gecerler mi? Takdirlik oğrenciyim (lise)

Ve bu arada ne gibi bir savunma yapayım o gun sağlık ocağından donmuştum tahlil sonuclarını almak icin ondan onceki gunlerden birinde raporluydum. Ne gibi bir yol izleyeyim kınama vs yersem belge alamam onun dışında sicile yansımıyor ama ilk defa disipline gidişim yani hocalarla aram bozulsun vs de istemiyorum. Veya disiplin kuruluna onceden giden varsa ceza vs yiyen varsa anlatabilir mi anısını?

Teşekkurler.