Merhaba arkadaişlar

Oncelikle forumun yeni bir uyesi olduğumu belirtmemde fayda var, o yuzden sorunumun cozumunu doğru bolumde mi arıyorum pek emin değilim ama yardımcı olabilecek birileri cıkarsa sevinirim.

Sorunu ozetlemek gerekirse,
Facebookta java tabanlı bir poker uygulaması var (texas holdem poker) buradan poker oynanabildiği gibi aynı zamanda sayfaya kucuk bir chat sayfasıda eklemişler,buradanda insanlar yazışıyor.

Bilmeyenler icin soyleyeyim poker oyununda rakip herhangi bir hamle yaptığında ona cevap vermek gerekir,gormek - pas demek ya da arttırmak gibi..Eğer belli bir surede cevap vermezseniz masadan duşuyorsunuz.

İşte benim sorunumda tam burada başlıyor,bazı hırsızlar kaybedeceklerini anladıklarında o chat icin ayrılmış kutucuğu kullanarak ' flood ' cekiyorlar.Yani aynı harfleri kopyala yapıştır ya da başka bir yontemle binlerce kez sayfaya yazıyorlar ve masa kilitleniyor.

Dolayısıyla elim kazanacak durumda bile olsa,kilitlenmeden dolayı rakibin hamlesine cevap veremediğim icin masadan duşuyor ve paraları kaybediyorum.

Buna care olarak chat kısmında bireyleri ' mute ' susturma seceneği var.Eğer kişi ismi uzerine gelir ve mute tuşuna basarsanız onun yazılarını gormuyorsunuz ama bu o an masada olanlar icin gecerli.
Bunun caresinide aniden masaya girip flood cekip kilitleyip sonra cıkmak olarak bulmuşlar.

1 ay kadar once bir arkadaşım bana bir kod verdi.Mozilla firefox kullanarak uygulamaya girdikten sonra bu kod u adres cubuğuna yapıştırıyor ve enter'a basıyordum,boylelikle masada olan giren cıkan kimsenin yazısını gormuyor ve floodda yememiş oluyordum.

Fakat facebook ve zynga uygulamayı yenileyince bu kod işe yaramaz oldu.

Derdimi anlayıp bana şu an calışan bir kod ya da başka bir care soyleyebilirseniz cok makbule gecer.

Şimdiden yardımcı olacak herkese teşekkur ederim...