Şimdi birkac sorum var. Benim şu anki devamsızlığım 16 ozurlu 7 ozursuz şeklinde ve ben okulun sonuna kadar gitmemeyi duşunuyorum. Yani bazı gunler oğleden sonra bazı gunler tam gun gitmeyeceğim ve bu şekilde devamsızlığım 16 ozurluye 14 ozursuz olacak. Babam bu ozursuz devamsızlığımı okulun son haftası perşembe gunu gidip 9 gununu ozurluye gecirttiğinde 25 gun ozurlu 5 gun ozursuz olmuş olacak.

Yani bu haliyle devamsızlıktan takdir teşekkur alabilir miyim? Cok yerde okudum ama herkes farklı farklı şeyler yazmış. Ozursuz devamsızlığım 5 gun olunca mı belge alınmıyor yoksa 5 gunu gecince mi?

Bir de yukarıda dediğim gibi babam perşembe gunu devamsızlığımı sildirecek diye. Peki perşembe gunu bu olay yapılabilir mi yoksa gec mi olmuş olur? Cunku e-Okul falan ne zaman kapanıyor ve mudur perşembe gunu bu devamsızlık gecirme işlemini gercekleştirebilir mi?

Son bir sorum daha olacaktı Ben okulun son gunu yani Cuma gunu de gitmemeyi duşunuyorum ama o gunu hesaba katmadım cunku devamsızlık girilmez diye duşunmuştum. Haklı mıyım bu konuda? Haklı değilsem yani son gun yok yazılırsam soylerseniz cok iyi olur cunku o gunle birlikte toplam devamsızlığım 31 gun olmuş olacak ve sınıfta kalmış olacağım. Teşekkurler

@333365