Merhaba arkadaşlar, bu hafta acık liseye gecme kararı aldım şu an 11. sınıfı bitiriyoruz seneye 12 icin acığa gececeğim.
Okuduğum lise Anadolu lisesiydi 421 puanla girmiştim yuzdelik dilimim 8.76 idi.
Bana zaman kaybı gelmeye ve okulun fayda etmemeye gelmesi beni bu duşuncelere soktu.
Ve OBP konusunda artık nereden donersem iyi olur diye OBP yukseltme icinde tercih ettim diyebilirim.
9.sınıf ort =74 10.sınıf =83 11.sınıf =70 olur.

2 gun once şehrimizde bilindik bir dershaneden (8.sınıfta gittiğim yer) mezun olarak kayıt oldum yani hafta ici ders gorme imkanım olacak.
@333365 hocamın coğu mesajını okudum acık lise ile ilgili eğer insan kendi rahatlık alanından cıkmayı başarırsa başarılı olacağına karar verdim.
Zaten disiplini bırakmıyacağım hem dershane var hem babam eğitimci biri.
Birisinin mesajında gormuştum 8 saat ders calışma+8 saat uyku+8 saat kişisel vakit ile başlayıp kişisel vakitten zamanla 1-2-3 diyerek derse ayıracağım.
Laptop, PS4, akıllı telefon ve sosyal medyayı hayatımdan cıkaracağım.
Eğer bakarım gercekten sıkılıyorum(cunku sitemiz şehirden yaklaşık 6km uzakta site icinde pek kafa dengi arkadaşım yok) bir tane araba yarış oyunu indiririm onu oynarım Max.
Sitemizde havuz ve spor salonu var ama daha acılmadı (havuzun acılacağını sanmam bakım parasıdır maliyetli olmasından vs)
Kişisel vaktimi kendimi yormayacak şekilde spor yaparım.
Hedefim tıp puanı kadar puan yapıp yazılım muhendisliği (nedeni ise amcam tıp puanı alırsam eski arabasını hediye edecek 2013 golf) bu şekilde kendimi motive edebiliyorum.
Bu yaz tatilini ben ve kardeşim icin kısa tuttuk o da LGS oğrencisi 15 gun tatil yapacağız yaklaşık işte yoldur geldikten sonra dinlenmedir Temmuz'dan 20 gun gitti kaldı 10 gun ve ağustos ayınıda katarsak 40-45 gun boyunca yoğun bir şekilde TYT calışacağım.

Evet arkadaşlar yazımı okuduğunuz icin teşekkur ederim burada yanlış duşunduğum şeyleri ya da eklemek istediğiniz tavsiye olursa yazarsanız sevinirim.