Evet arkadaşlar merhabalar, konuma zaman ayırdığınız icim teşekkur ederim.
Dun actığım konuda oğretmenimin sozlu puanını sınav olmadan once girdiğini soylemiştim. Sozlu notum sınav notumdan 20 puan duşuk. Yani 70 aldığım sınavımı sozlu puanlarım dersimin genel ortalamasını 56'ya cekiyor.

Bolumumu sayısal sectim haliyle yanlışlarımı oğrenip eksik olduğum konuya calışmak icin sınav kağıdıma bakabilir miyim diye sordum. Buraya kadar bir problem yok. Asıl olay sınav kağıtlarını kontrol ederken başlıyor.

Sınav kağıdımızı kontrol ederken arkadaşıma ufaktan ufaktan laf giydirmeler, şahsıma ozguvenli diyerek alaycı ithamlar vs. uslubu gercekten alaycıydı. Zaten 2 yıl once ust sınıfların derslerini giriyormuş ve imza toplayıp artırmışlar. Bize duştu bu hoca da.

Sozlu puanlarını derse katılıma gore vermiş lakin fizik oğretmenimiz ve diğer oğretmenlerimiz sınavdan ne alırsak onu vereceklerini soylediler. Sadece bu "hocamız" derse katılıma gore puan veriyor yani.

İnternet problemim olduğunu ve keyfimden derslerine girmemezlik yapmadığımı donemin başında soylemiştim zaten. Dersine girenlerde hayalet gibi hic sesleri cıkmıyor. Dersi arkaya alıp oyun oynayan tipler. Bu adamlara 80-90 layık gormuş hanımefendi. Dersine girenler 30-40 aldı sozlulerle benim notumu gectiler. Hatta bir kere bile dersine girmeyen ve tek bir odev bile yapmayan arkadaşıma 80 vermiş, kendiyle celişiyor.

Arkadaşlar uzun lafın kısası emeğime haksızlık edildiğini duşunuyorum. Donem başından beri devletin verdiği sacma kitaptan calışıyorum ve 70 aldığım sınav notunu sozlulerin hic etmesine goz yumamam, sınavdan 40 alıp sozluleriyle ortalaması 70 olan oğrenci varsa burada adaletsizlik vardır. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?