Selamlar arkadaşlar.
İki gundur her akşam stres patlamaları yaşıyorum. Sozel derslerden oldum olası nefret etmişimdir. Matematik ve fizikte sadece iyi olmak istiyorum. Onun dışında hicbir ders ile mucadele etmek istemiyorum.
Coğrafya notlarım acıklanmış, 50 almışım. Hocamız sağ olsun sınavları kolay yapmıştı ve ben de calışmıştım, hazırdım sınava. Ama sozel derslerde calıştığım konu sınav esnasında kafamdan ucuyor, adeta kum tanelerinin ruzgarla ucması gibi. Şimdi ben ebeveynlerime bu durumu nasıl izah edeceğim? Benden Boğazici Universitesi bekliyorlar ve onlar eğitim hayatlarındaki hataları acıkladıklarında ben gaza gelip tekrar calışıyorum ama bu gaz en fazla iki hafta suruyor. LGS sınavına da bu gaz ile son bir ayda calışmaya calışıp bir şey becerememiş ve adrese dayalı yerleştirmeye gitmiştim. Daha sonrasında ne kadar nakil denediysem de nafile.
Onların beni en iyi yerlerde okutmak icin neler neler yaptıklarını cok iyi biliyorum. Ve ben bu emeklerin karşılığını da, ne yalan soyleyeyim, vermek istiyorum ama olmuyor bir turlu. Şu masaya oturup da bir gun kafamı toplayıp adam akıllı ders calıştığımı hatırlamıyorum. Okuldan memnun olmadığım ve okulu bırakmak istediğimi soyleyince de uzuluyorlar veya sinirleniyorlar.
Oğrenmeyi seven bir insanım, ozellikle konu ilgimi cekince. Oldum olası programlamaya meraklıyım ama bu okul meselelerinden dolayı surekli durmak zorunda kalıyor. Ben de son oğrendiğim şeyleri unutuyorum. Dokumantasyon okumaya da vaktim olmuyor. Aynı şekilde akordeon calıyorum fakat yine bu okul meselelerinden dolayı calacak vakit bulamıyorum. Bugun elime alayım dedim ve resmen iğrenc caldım. Sinir patlaması gecirip elimden bıraktım.
Lutfen yardım edin arkadaşlar. Bu boyle fazla ilerlemez. Stres problemleri yaşamak istemiyorum.
Okul konusunda isteğim yok
Liseler0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Liseler
- Okul konusunda isteğim yok