oncelikle merhaba arkadaşlar bir danışanımın bu siteden bahsetmesi burada ki bir iki zayıflama kurlerinden birini yaptığını anlatmasıyla sitenizle tanıştım...bir haftadır hemen hergun 2 şer saat inceledim yaptıklarınıza baktım tabiki olumlu gorduklerim ve yanlış gorduklerimde var benim yazımı yazma amacım sizlere yardımcı olabileceğim konularda yardımcı olmak.oncelikle kendimi tanıtayım yakın doğu unv beden eğitimi fitness bolumu mezunuyum uzun suredir personel trainer olarak bir spor salonunda gorev almaktayım gelelim anlatmak istediğime eğer gercekten kilo vermek istiyorsanız oncelikle yapacağınız iş omur boyu sağlıklı yaşamaya adamak olmalı gecici sure yapılan aktiviteler diyetler gecici kilo kaybına yol acar.evet eğer kilonuz normalin 5-8 kilo ustunde ise diyet yapıp sağlıklı olabilirsiniz.Ancak kilo fazlanız 8 kilodan fazla ise beslenme alışkanlıklarınızı değiştirip omur boyu yapabileceğiniz bir program yapmalısınız.şimdi kilo verme kısmına geleyim nasıl vereceğiz? arkadaşlar bu iş butunluğe dayanır yani %60 sağlıklı beslenme %40 spor eğer bu butunluğu sağlayamazsanız kilo verme sureci zora girer.kendinize yasaklar koymadan disiplinli olarak yapabilirsiniz.teşbih de hata olmaz derler bir canlıyı uzun sure bir odada tuttuğunuzu duşunun bıraktığınızda sağa sola hic duşunmeden gitmek istediği yeri bile bilmeden koşar şaşırır.yasaklı diyetler de boyledir uzun sure yapılır kilo da verilir ancak yasak cazip gelir.yasak koyacağınıza sabah veya oğle saatlerinde tuketin az miktarda.en başarılı olduğumuz yontemlerden biridir yaptığınız aktiviteleri duzenli yazın yediklerinizi duzenli yazın ictiğiniz su miktarını ozellikle atlamadan yazmalısınız bu sizi dengede tutacaktır ben eğitmen olmama rağmen tlf indirdiğim programla duzenli yazıyorum.tartı olayına gelince terazinin ustunde ister 50 kilo olun ister 100 kilo onemli olan gorunuşunuz.bu ne demek: her insanın vucudunda ki yağ oranı kas oranı su oranı ve onemlisi ic yağlanma(organların etrafındaki yağ) oranı farklıdır evdeki tartılarımız maalesef ki sadece genel olcum yapar aldırış etmeyin eğer istikrarla devam edin unutmayın sizde ki farkı siz hemen fark edebilirsiniz ancak insanların fark etmesi 4-6 hafta arasında olur.unutmadan bolgesel incelme rejimleri bolgesel incelme hareketleri ile ilgili bir cok şey okudum ancak boyle bir şey maalesef ki yok vucud bilmez yani aaaa mekik cekti yağını karnından alalım.veya bu elma yiyor basenlerden eritelim boyle bir dunya yok siz kilo verme surecinde vucudunuzda eğer cok fazla yağ yok ise evet şikayetci olduğunuz yerden erir ancak fazla ise kilo verme ustten omuzlardan ve alttan bacaklardan başlar en son ortada buluşur.daha anlatacağım cok şey bu kadar az değil ama genel olarak aklınızda biraz şekillensin diye yazdım sorularınız olursa konunun altında sorabilirsiniz bende okudukca sitedekileri sizleri daha iyi tanıyıp yardımcı olmaya calışacağım son olarak soylemek istediğim unutmayın yaşamak zorunda olduğunuz tek yer vucudunuz !!!!