SEDA AKGUL NASIL ZAYIFLADI? SEDA AKGUL'DEN TUYOLAR...
Kanal D ekranlarının beğenilerek takip edilen farklı izdivac programı Kısmetse Olur'da sunuculuk gorevini ustlenen unlu isim Seda Akgul şu sıralar kilolarından kurtulmasıyla bir hayli gundemde.Daha once resimdede gorulduğu gibi aşırı kilolu olan unlu sunucu şimdilerde ise tığ gibi yeni goruntusu ile izleyicinin ilgisini cekiyor.Zayıfladıktan sonra inanılmaz bir şekilde değişim gecirerek guzeller arasına katılan Seda Akgul nasıl zayıfladı? Seda Akgulun değişimi işte detaylar...
SEDA AKGUL NASIL ZAYIFLADI?
Unlu sunucu Seda Akgul bir zamanlar şişman kilolu idi haber sunuculuğu yapan unlu isim şu sıralar ise cıtı pıtı genc bir kız gibi oldu.Sarışın guzel zayıfladıktan sonra izleyicininde ilgisini cekmeye başladı.Kilolu halinden eser kalmayan Seda Akgul kac kilo verdi? işte merak edilen soruların cevabı.
Unlu isimle yapılan roportajda nasıl zayıfladığını bir bir anlattı.Seda Akgul daha once cok kilolu idi 90 yada 100 kilo idi şimdi ise tığ gibi normal kiloda.Peki nasıl zayıfladı daha evvel yediğinden 10-1 oranında yemek yiyerek zayıfladığını acıkladı ac geziyorum dedi.Seda Akgul toplamda 6 ayda 25 kilo verdiğini soyledi.Artık pek fazla bir şey yemediğini onceden yediğinin artık onda birini yediğini dile getirdi.
Unlu şarkıcı Bulent Ersoy'un kendisini arayarak ovguler yağdırdığını programıda cok sevdiğini unlu sunucu Seda Akgul'u cok beğendiğini dile getirmiş.Seda Akgul ise Bulent hanımdan ovguler almak beni cok mutlu etti diyerek memnuniyetini dile getirdi.
SEDA AKGUL KİMDİR?
17 Haziran 1971 yılında Ankara'da dunyaya gozlerini acmıştır.TED Ankara Koleji ve Hacettepe Universitesi İngilizce bolumu mezunudur.Turkiye Cumhuriyeti Başbakanlığı'nda mutercim tercumanlık eğitimi alarak gorev yapan Seda Akgul, İsvec Universitesi'nin bursu ile Bruksel'de Avrupa Birliği Gazeteciliği okumuş, Amerikan sivil toplum orgutlerinin secimi ile 2004 yılında Geleceğin Toplum Lideri olarak Washington ’da staj gormuştur.Trt sınavlarını kazanarak spikerliğe adım atan unlu sunucu Tv8 ekranlarında haber sunuculuğu gorevini almıştır.
Kaynak:habersayfan.net