Bir arkadasim metabolic ile 4 ayda 15 kilo verdi, ve cok memnun oldugunu soyluyor, kendini daha dinc hissediyormus. Bende denemek istedim ama almanyada testler, kisiye ozel beslenme plani vs hepsi yaklasik 400 Euro tutuyor, benim 3 kilo fazlaligim oldugu icin acikcasi bu kadar para odemek istemedim....Belki baska ilgilenenler vardir, turkiye icin bi site buldum "metabolic-balance.com.tr" orda fiyatlar ne kadar bilmiyorum, belki bilgisi olan vardir?

metabolic balance® nedir?
metabolic balance® kilo duzenleyici metabolizma programıdır. Bu program doktorlar ve beslenme uzmanları tarafından geliştirilmiştir.
Bu program yardımıyla yeme – icme alışkanlıklarınız sağlıklı, dengeli ve sizin icin duzenlenmiş bir beslenme şekline donuşecektir. Bu programın temeli ise sadece size ozel bir beslenme planı hazırlanmasıdır. Bu plan, guncel laboratuar tahlilleriniz ve sağlık durumunuzun gozden gecirilmesi sonunda hazırlanmaktadır.
Program 4 aşamada sizi başarıya goturecektir.

metabolic balance® ile kilo nasıl dengeleniyor?
Kişiye ozel hazırlanan beslenme planı sayesinde kişi vucudunun ihtiyac duyduğu tum sağlıklı besinleri alıyor.
Bu şekilde metabolizma sağlıklı calışıyor ve doğal bir ensulin salgılaması teşvik ediliyor. Kişi besinlerini yeni ve basit kurallara gore hazırladığı icin kilosu kontrol altında oluyor. Bu sayede hormonların dengesi gucleniyor.
Sadece bir beslenme değişikliğiyle, diyet yapmadan, zayıflamaya destek urun ve ilaclar kullanmadan sağlığınızı koruyarak kilonuzu duzenleyebiliyorsunuz.

metabolic balance® sağlığın duzelmesini nasıl sağlıyor?
Doğal beslenme dengesinin sağlanması ile vucut doğal kilosuna kavuşabilir. Bu durum, verimlilik ve konsantrasyonu da beraberinde getirir. Bundan dolayı tum enerji seviyesi artar. Daha kaliteli uyku uyumak fiziksel kuvveti arttırır. Sonuc olarak; daha sağlıklı, daha aktif ve daha zinde olunur ki buda kişiye yansır. Boylece vucuttaki yağlar azalır, azalırken metabolic balance® sayesinde kas ve bağ dokusu guclenir, cilt gergin ve puruzsuz kalır.

metabolic balance® programına kocluk desteği almadan katılabilir miyim?
Bu programda başarılı olmanızın en onemli noktası kocunuzun yonlendirmesidir. Kocunuz, tum program boyunca size yardımcı olacak kişidir. Program konusunda cok bilgilidir.
Aynı zamanda size moral desteği de verecektir.

Program ne kadar suruyor?
Aşama 1: Hazırlık donemidir;
2 gun surer.

Aşama 2: Sıkı donemdir;
en az 14 gun surer.
Aşama 3: Rahat donemdir;
Beslenmenize ek yiyecekler ilave edilir.
Aşama 4: Koruma donemidir;
Pek cok kişi bu donemi hayat boyu surdurmeyi tercih eder.

Program da nasıl bir surec izleniyor?
metabolic balance® enstitusundeki sertifikalı koclarımız (doktor, diyetisyen) sizi 4 aşamalı programımıza başlatacaklardır.
Birinci goruşmenizde, kocunuz kişisel sağlık ve beslenme gecmişinizi kayıt ederek size bir kan testi listesi verecektir.
Kan testlerinizin sonucları bize ulaştıktan sonra, tum bilgileriniz metabolic balance® enstitusunde değerlendirilerek “Kişisel Beslenme Planınız” oluşturulacaktır.
metabolic balance® kocunuz planınıza başlarken ve tum plan uygulama surecinde size rehberlik edecektir.

Oğunler arası 5 saatlik yemek yememe molası neden bu kadar onemli?
Vucudunuzun besinleri rahatlıkla sindirebilmesi icin makul bir dinlenme zamanına ihtiyacı vardır. Her ara oğun metabolizmanın dengesini bozarak size yabancı olmayan acıkma ataklarını tetikler. Bu nedenle 5 saatlik mola suresine sadık kalmanız cok onemlidir.