Arkadaslar, 1 sene icerisinde yaklasik 20 kilo almayi basaran ben simdi bu kilolari uzerimden silkelemek icin elimden gelen cabayi gostermekteyim. 5 kilosu zaman icerisinde kendigilinden gitti. Son 6 aydir da surekli diyet yapma cabasindayim. Dukan ile basladigim yolculugu yarida kesmek zorunda kaldim. Cunku Dukan cok disiplin isteyen bir diyet. Davetlere, ev gezmelerine kesinlikle hayir diyen bir yapisi var.. 1 ay devam etmekle 4 kilo kaybim oldu ve epey bir sure bozmama ragmen o kilomda kaldim. Daha sonra kendi cabalarimla kilo vermeye basladim. Diyet listelerine baktigimda aslinda gun icerisinde benim yediklerimden cok daha fazlasini oneriyor. Bu iste bir gariplik var diye dusunurken kendi kurallarimi kendim bulup koydum.

1. Bol su ve yesil cay tuketimi.
2. HAREKET ( hareket ettigin surece istedigini ye gidiyor.) Hareket belirli duzen icinde olmali. Amac kilo vermek icin olmali. 1 saat duzenli ( cok hizli veya yavas degil, kendi hizinizda) hafta 1.5-2 kilo verdieriyor.
3. Duzenli yasam ve duzenli uyku. Mutlaka 6 saat uyumak gerekli ama uyku 8 saati de gecmemeli.

Ben bu 3 altin kuralla 4 kilodan 3 haftada kurtuldum.
Erteleme huyum oldugu icin yuruyuslerimi ve uykumu aksatmaya basladim ve durdu kilo vermem. Herkese kilolarindan kurtulmasini diliyorum.