Kızlar ben kendi diyet listemi kendim yaptım. gunde her yediğimi kağıda yazdım. Bir haftada yaklaşık 2- 2,5 gibi bir kilo verdim. 58,5 dum 56 duştum işte. isteyenler yapabilir sadece protein olarak tavuk yedim hergun cok az o kadar. İŞte Listem :

1.Gun :sabah= 1 kibrit kutusu kadar peynir ( boyutunu merak edenler icin. farketmez gerci ] 1 Dilim tuzsuz kızarmış ekmek ( hazır satılanlar varya Eti 'nin kızarmış ekmekleri onlardan yedim. ]Şekersiz cay+ Salata(icine az haşlanmış tavuk attım.)
Oğlen=Salata(Tavuklu] 1prosiyon eti form kraker+ 1Karışık cay ( bitki caylarından)
Akşam=1 kase yoğurt( icine az limon sıktım] 1 porsiyon kıymalı karnıyarık+ az makarna (sossuz) (2 LİTRE SU)
2.Gun :Sabah=1 kibrit kutusu kadar peynir+2 dilim tuzsuz kızarmış ekmek+1 bardak yeşil cay
Oğlen=Izgara tavuk (2 kucuk parca) (150-200 gram ancadır] Karşık cay
Ara= 1tane salatalık + yarım milfoy
Akşam= Fırında tavuk ( 2 kucuk parca) +1 dilim tuzsuz kızarmış ekmek) (2.5 LİTRE SU)
3.Gun:Sabah=1 kibrit kutusu kadar peynir+1 dilim tuzsuz kızarmış ekmek+1 bardak yeşil cay
Oğlen=2 kucuk parca ızgara tavuk (150-200 gram]Yoğurt (limonlu)
Ara=Karışık cay.
Akşam=Izgara tavuk(200 gram ancadır) ''kızlar cidden az yedim '' (2 LİTRE SU)
4.Gun:Sabah=1 dilim tuzsuz kızarmış ekmeğin ustune peynir surdum ( normal peyniri catalla ezerek surdum]3 dilim domates+Yeşil cay
Oğlen=2 kucuk parca ızgara tavuk
Ara=Yoğurt (limonlu] Karışık cay
Akşam =1 tane eti form lufli limonlı piskuvi+ 1 kucuktabak tuzsuz haşlanmış makarna(2,5 LUTRE SU)

5. Gun:Sabah=1 dilim tuzsuz kızarmış ekmeğin ustune peynir surdum + 3 dilim dometes +Yeşil cay
Ara =yoğurt(Lİmonlu]Karışık cay
Oğlen=Bol yumurtalı menemen (1 kucuk tabak)
Akşam:1 kase corba (2,5 LİTRE SU)
6.Gun:Sabah=1 dilim tuzsuz kızarmış ekmeğin ustune 1dilim dometes+ yeşil cay
OğLEN=2 kucuk parca ızgara tavuk
Ara= yoğurt(limonlu]karışık cay.
Akşam= 2 orta boy elma(2,5 LİTRE SU)
7. Gun:Sabah=1 dilim tuzsuz kızarmış ekmeğin ustune peynir surdum +yeşil cay+ 1 tane salatalık
Oğlen=2 KUCUK PARCA IZGARA TAVUK+karışık cay.
Ara:1 orta boy elma
Akşam: Tavuklu bulgur pilavı( kucuk tabakda )(2 LİTRE SU)