58 kilodan 50 kiloya
Zayıflama, Diyet ve Beslenme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Zayıflama, Diyet ve Beslenme
- 58 kilodan 50 kiloya
-
24-10-2022, 07:16:52Deneyin pişman olmayacaksınız kızlar oaylaşmak istedim bundan bir yıl once bu yontemle 50 kiloya duşmuştum ama kışın geri aldım şimdi yine uygulayarak bir ay gibi bir surede eski kiloma kavulmayı ğmit ediyorum. Liste şoyle Sabah : 6 galeta biraz peynir. Ara: yoğurt veya yeşil elma . Oğle: az dolu bir tabak sebze yemeği ama yanında ekmek yemiyoruz. Ara: diyet krekerler veya biskuvilerden tğketebilirsiniz ama aşırıya kacmamalıyız en fazla bir paket. Akşam: bu oğunu olduğunca gafif atlatmalıyız cunku metabolizmamız giderek yavaşlıyor yediğimizi yakamayız ve uzerinizde kilo olarak kalır. Bu oğunu yoğurt biraz meyve yağsız tavuk veya kofte ile geciştirmeliyiz. ( arkadaşlar haşlanmış papates bir adet yendiği surece kilo yapmıyor aşırıya kacmamak şartıyla herşey tuketilebilir saf şekerden tatlıdan olabildiğince uzak durmalıyız sade dondurma ihtiyacımızı giderebilir . Bu listeyi yuruyuşle desteklersek daha fazla kilo kaybına ulaşabiliriz. Denenmiştir. Amacım yardımcı olabilmek umarım guzel sonuclar alırsınız lutfen sağlık sorunu olanlar ve az kalorili diyet yapamayanlar başlamasın teşekkur ediyorum