Slm kızlar. Ben yeni katıldım aranıza. Daha once bu uygulamayı yazan ya da yapan var mı bilmiyorum. Umarım faydalı olur size.
Gel gelelim benim macerama.ben bundan uc sene once 52 kiloydum.gerek sıkıntı ve stresten gerekse midemde oluşan fıtıktan dolayı yedim yedim kilo aldım. En son tartıda 90 ı gordum. Hayata kustum.Bekar bir genc kız o kiloda olur mu? Neyse bi sitede bu diyete rastladım.hayatım değişti. 29 kilo verdim.şu an iki ay oldu bıraktm tatil dolayısıyla.sadece bi kilo aldım. bayram sonu tekrar başlıcam.

DİYETİM:
(Diyet sahibi hakkını helal etsin.burada paylaşıyorum.cok duacıyım ona)

Eğer yemeği durduramıyorsan boşaltım sistemini calıştırman gerekir.Bu fikirden yola cıkarak;

2 haftada bir sistem değiştirerek devam eden bir program.

15 gun soda (doğal maden suyu) diyeti yapacaksınız
15 gun corek otu ve tarcın diyeti
Her 15 gunde bir sistemi değiştireceksiniz ki bedeniniz alışmasın. peki soda diyeti nasıl yapılıyor.
Gunde 8 adet soda iceceksiniz. (Ben 4 adet iciyorum.)

Bu sodaları 1 şeker kaşığı serpme (tepeleme değil) Himalaya tuzu ve yarım limon ile karıştıracaksınız. İster istemez bu diyet size cok cok su icirtecek ve yediğiniz her şeyi oğutmeden cıkarmanızı sağlayacak. normal boşaltım sistemi ile, kusarak değil.

İkinci 15 gunde ise taze cekilmiş bir kaşık corek otu (ya da havanda dovun , dovulmuş almayın) ve 1 cubuk tarcın. 1 cubuk tarcının yağı hemen bitmediği icin aynı cubuğu gun boyunca kullanacaksınız. Ilık suda bekletin ve icin. Gunde 8 bardak bunu yapın. (Ben 4 bardak ictim.)

Bu yontemi benimle birlikte yapan 1 bayan arkadaşım 26 kilo diğer bayan arkadaşım 14 , 1 bay arkadaşım 12 kilo verdi. Umarım sizlere şifa olur.

Sevgiyle kalın..

Not: Gunde 2,5 litre kola icen insanlar var.
Soda icinde mineral olan bir sudur. Cok sağlıklıdır. Akupuntur uzmanları gunde 28 tane icilmesini istiyorlar. Soda mideyi delmez. Soda yani doğal maden suyu tamamen sağlıklıdır. Kimyasal madde iceren herhangi bir icecekten bahsetmiyorum. Topraktan cıkan Mineralli sudan bahsediyorum. Sudan tek farkı icinde bazı maddelerin olmasıdır. kopurmesi bu yuzdendir asit icermez.

İnşallah bunu uygulayanlardan cok dua alırım ben de. İstediğiniz kadar yemek yiyin hem de bunu uygulayın. Şifa olur inş.