Sabah uyanır uyanmaz bir bardak ılık su. Ayrıca gun icinde mutlaka en az iki litre su bu klişe artık

Sabah 09.00
2 dilim tam buğday veya cavdar ekmeği 1 katı yumurta kibrit kutusu kadar peynir domates salatalık
11.00 bir cay bardağı yoğurt
8 tane badem 1 kuru kayısı ( ben kayısı badem ve yoğurdu karıştırıp tarcın dokup yiyorum)
13.00
8 corba kaşığı sebze yemeği 1 su bardağı yoğurt, bir kase salata (1 cay kaşığı kadar yağ olabilir) 1 dilim cavdar ekmek
15.00 bir porsiyon meyve
elma, armut, mandalina olursa iki adet, yarım muz vb
17.00
Cavdar ekmeğinden bir dilim kaşar olacak şekilde yağsız tost yanında yeşil cay veya bitki cayı şekersiz ( bu oğun zorunlu değil ben okulda fazla zaman gecirdiğim icin eklemişti doktor sizde aynı şekilde isterseniz yersiniz isterseniz yemeyebilirsiniz
19.00
8 adet kofte( yok ise 160 gram herhangi bir et tavuk balık canınız ne isterse olabilir) Kofte olursa cok buyuk olmayacak
yanında bir su bardağı yoğurt ve sınırsız salata bir dilim ekmek
Eğer gece gec saatlere kadar oturma durumu varsa 2 adet kepekli galeta ve bir cay bardağı ayrana izin var
Ayrıca ekmek dışında tuketilen karbonhidrat şu şekilde mesela 2 yemek kaşığı pilav makarna yenirse o gun iki dilim ekmek eksilecek sizden ama tabi bunu her gun yapmayin
Ayrıca bakliyat yendiği zaman o gunun protein oğunu iptal olur yani oğlen nohut vb yenirse akşam sebze yemeği yenecek akşam bakliyat yenecekse oğlen sebze yenecek
Telefondan yazıyorum yaptığım yazım hataları ıcın şimdiden ozur diliyorum elimden geldiğince acıklamaya calıştım umarım sizde faydasını gorursunuz sevgiler