9. Sınıf Sınavlarım ve Korkularım
Liseler0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Eğitim Forumları
- Liseler
- 9. Sınıf Sınavlarım ve Korkularım
-
24-10-2022, 07:12:03Merhaba, ben bu sene 9. Sınıfa gectim. Ankara Akıncı Anadolu Lisesinde okuyorum. Uzaktan eğitim başladığından bu yana coğu dersimi hatta neredeyse hicbirini izlemedim. Aileme de bunu şu anlık acıklayamıyorum. Sınavlarım başladı ve yarın 2 tane daha sınavım var. Annem gittiğim okul uzak olduğu icin benim bu donem notlarımı yukseltip yakındaki bir liseye gecmemi istedi. Şuan cok sıkıştım surekli YouTube'dan dersleri izlemeye calışıyorum. Birkac ezber yapmaya calışıyorum ve sınavda bildiklerimi yapıyorum. 7 tane dersten notlarım yandı. Henuz notlar acıklanmadı ancak girdiğim sınavların coğu kotu gecti. Onumuzde 1 hafta ara tatil var ve o hafta diğer sınavlarıma cok odaklanacağım. 7 notum yanmış olabilir ama bu benim o liseye gecmemi engeller mi? Eğer sınavlar bir donemde ikişer kez yapılırsa onumde 22 tane sınav var. Zaten bir donemde her dersten birer kez sınav olursak ben bittim. Bu arada cok duygusuzlaştım yaşadığım olaylar bir uzucu oluyor bir sevindirici. Şu an nasıl toparlayacağım bilmiyorum. Yaptığım şeyler icin gercekten cok pişmanım. Bazen kendimi parcalayasım geliyor. Şu an olumlu duşunemiyorum, o liseye gecemeyeceğim gibime geliyor. Hatta bazen aklıma acaba sınıfta kalır mıyım gibi kotu şeyler de geliyor. Ne yapacağım?