Merhaba. Lise 2.sınıf oğrencisiyim adım Emir. 16 yaşındayım. Sakarya'da oturuyorum. Tum gunumun okulda heba olmasından ve onun ustune elime henuz bir şey gecmemesinden bıkmış durumdayım. Aileme henuz acık ile alakalı hicbir şey anlatmadım. İleride populer haber siteleri veya ozel şirketler icin Premiere Pro, After Effects, Photoshop gibi programlarla proje hazırlamak ve evden duzenli iş yapmak istiyorum. İnternette bu işlerle alakalı birkac ilan gordum. Universitenin ilgili bolumlerinden mezun ve 18 yaşında ve bildiğim programlara ait ilgili belgeler isteniyor. Sakarya universitesinde radyo ve televizyon bolumu 268 puan ile alıyor. Bir sonraki okul donemi asgari ucret ile calışsam, kendime yeterli bir bilgisayar temin etsem. Belgelerimi parayla/kursla alsam. Derslerime calışıp acık liseden mezun olsam sizce elimde daha cok imkan olmaz mı? Universite sınavına sonra da girebilirim. Duşunduğum temel olarak şu ki;
Normal lise okursam: Elimde lise diplomam olacak, derslerime yoğunlaştığım icin universite işim garanti olacak ve başka hicbir şeyim olmayacak!
Acık lise okursam: Elimde lise diplomam olacak, işime yarayacak programlar icin belgelerim olacak, param ve bir bilgisayarım olacak.
Cok fazla gelecek kaygım var. Şimdiden teşekkurler.