Acik liseye gecmek gıbi bir planim var ama kafamda sorular var acık lisede okuyanlar varsa cevaplarsa iyi olur. 12'ye gececektim ama kaldığım icin 11. sınıfı tekrar okuyacağım bu yuzden acık liseye gececeğim. 9 ve 10. sınıfta pandemi olduğu icin sınavlara girmedim o yuzden toplam 14 tane alttan dersim var. Sorumluluk sınavı olarak geciyor bu sınavlarda. Acık lisede kredi olayı varmış benim kredim duşuk mu olacak mezun olmam zorlaşacak mı? Sorumluluk sınavlarım silinecek mi? Silinmezse bile onların sınavlarını ders secme ekranında secmem gerekli mi? Sectiğim zaman once alttan derslerimi mi secmem gerekli? Yoksa okuduğum donemi mi? Normal lisede eşit ağırlıktım ve kimya fizik vs. gormuyordum acık lisede gorecek miyim? Sınavlarına nasıl calışacağım başımda oğretmen yok konuları nasıl oğreneceğim? En cok kafamı karıştıran konu bu. Ailem acık liseye gecersem bir işte calışmamı istiyor sınavlara o zaman nasıl calışacağım sınavları zor oluyor mu? Mesela benim 9. sınıf coğrafyasından sorumluluk sınavım var ve sınav secme ekranında coğrafya 1'i sectim ve sınavına girdim 45+ not aldım o sorumluluk siliniyor değil mi?

@333365 hocam yardımcı olursanız iyi olur

@333365 Hocam bakın ama ya
@333365
@333365