AYT Kasım'dan sonra yetişir mi?
Sınavlar, Hazırlık, ÖSYM0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Eğitim Forumları
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Sınavlar, Hazırlık, ÖSYM
- AYT Kasım'dan sonra yetişir mi?
-
24-10-2022, 05:16:52Şu an kasım ayındayız diyelim artık sonucta sonuna geldik Ekim'in, ben şu anda yaklaşık 90 ile 86 arasında net yapıyorum denemeden denemeye bu aralıklarda geliyor. AYT kısmında neredeyse 0'ım sadece AYT biyoloji de sistemler konusuna hakimim devamı cop. AYT matematik de dahil bu duruma tabii. Fonksiyonlar falan Allah'a emanet gidiyor. Her neyse mart başında artık konuları bitirip denemelere gecmeyi duşunuyorum. Aranızda iyi sıralama yapmış olan birileri tavsiye verebilir mi AYT'ye aralık gibi başlamayı duşunuyorum bazı sebeplerden dolayı kasım ayı icinde zamanım cok kısıtlı olduğu icin ancak bildiğim konuları unutmayacak şekilde tekrar yapabilecek zamanım var. Ha belki araya fonksiyonları falan da katarım zaman bulabilirsem. 1 Aralıktan itibaren AYT kasmaya başlasam Mart'ın ortasında falan 65 civarlarına gelmem mumkun olabilir mi? Mat2 kısmında sadece TYT konuları olanları yapabilirim diye duşunuyorum geometri de aynı şekilde TYT kısmı tamam sadece. Hani yine en kotu nisan başı gibi bitse konularım cok iyi olabilir. (Gunde 13 15 saati buluyor calışmalarım acık lise de olduğum icin ama 9 10 saatten duşunelim ekstra bir durum falan cıktığı olabiliyor sonucta) (AYT biyoloji kısmında sistemler ve protein sentezi konusuna oldukca hakimim bitki biyolojim hic yok o yuzden biyolojiyi sadece bitki biyolojisi bakımından duşunebilirsin).