Arkadaşlar ben temmuzun başından beri Rehber Matematik ile 0'dan Geometri serisini takip ediyordum ama cok fazla faydasını goremediğim icin başka kanallara baktım. Kenan Kara ile Geometri kanalını keşfettim ve onunda kampı olduğunu ve 1 Temmuz'da başladığını gordum. Ben de bu hafta onun kampına başladım hatta dun videolarını izledim, yarın da sorularını cozmeye başlayacağım. Sorum şu ki bu kamp 1 Temmuz'da başlayanlar icin şubatın son haftası bitecekmiş. Ben de nisanın ortası ile sonu arasında bitireceğim. Cok mu gec olur geometri icin? Ne yapmalıyım? 2 haftanın konusunu 1 haftada yapayım diyorum ama bazı haftalar deneme cozumu oluyor. Bazı konuların 5-6 adet videosu var. Bunu 2 haftaya sıkıştırırsam 12-13 video izlemem ve bunları 2 kaynaktan cozmem gerekiyor. Calıştığım butun dersleri guzelce goturuyorum, takip ediyorum ama şu geometri işi yuzunden tokat yemişe dondum. Hızlıca bitirmeye calışsam cok zor olacak hem de okul acılacak 2 haftaya. Ne yapacağımı şaşırdım, kafayı yemek uzereyim...