PDR mi? İktisat mı?
Üniversiteler0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Üniversiteler
- PDR mi? İktisat mı?
-
24-10-2022, 04:25:34Merhabalar bu sene sınava girdim sıralamam 72K geldi. 11.sınıfta EA'ya gecmiştim ileriyi duşunerek. Her neyse ben erciyes pdr yazdım. Puanlar aşırı duştuğunden direkt tuttu tabii. PDR'yi yazmamın sebebi atanırım kendimi garantilerim sonra işime bakarım ya da atanamazsam unvandan oturu bir yer acarım diye duşundum. Ben 8.sınıftan beri ceşitli ekonomik faaliyetlerde bulundum, alım satım vs. lisede hisse senedidir odur budur şartları zorladım yani yaştan dolayı hesap kilitlenmeleri olsa da. EA'ya gecmemin sebebi hukuk okumaktı yani şu an hukukta olsaydım yine mutsuz olacaktım yuksek ihtimalle ilgi alanımdan dolayı. Şu an sınava giriyoruz vs. ama calışamıyorum kendimi ne kadar zorlasam da. Bir tek psikolojiyle alakalı alan dersleri ilgimi cekiyor zaten kim gorse ilgisini ceker. Şu an iktisat duşunuyorum fakat gunumuz şartlarından dolayı işsiz kalabilme korkusu var. Hacettepe İngilizce iktisat duşunuyorum. İleriye donuk duşunmeyi seven biriyim o yuzden pdr sectim yani kendimi garantilerim ki daha yuksek potansiyelli sonra yoluma bakarım diye duşundum ama şimdiden zorlanıyorum. Devam etsem bile dokuz eylul pdr ye gecerim erciyesi sevemedim bir turlu. Şu an kafam olağanustu derecede karışık. Kırıkkale ikinci oğretim hukukta tutuyor. Ne yapmam gerektiğini bir turlu bulamadım C. Hep mantığımla hareket eden biriyim genellikle işi kalbime bırakmam bu sefer beni cok zorluyor ama. Ne yapmalıyım bir de sizi dinlemek isterim alanında yetkin kişilerden. Şimdiden değerli yorumlarınız icin teşekkurler.