Merhabalar. Ben 2020'de yerleştim. 213 bin sıralama ile Erzurum Ataturk Universitesi Bilgisayar Muhendisliği bolumune ancak şu an cok huzursuzum ki yerleşme zamanında da Erzurum'a gelmeyi hic istemiyordum.
Şu an geri donmek istiyorum İstanbul'a. Marmara Universitesi Bilgisayar ve Oğretim Teknolojileri Oğretmenliği bolumune ilk giriş puanım da yetiyor. Acaba hem oraya puanımla geciş yapabilir miyim, hem de bilgisayar muhendisliğinden boteye gecmek mantıklı mı? Lutfen bir tavsiye verin, zihinsel olarak kotu durumdayım.
orhan25 dedi:
Merhabalar. Ben 2020'de yerleştim. 213 bin sıralama ile Erzurum Ataturk universitesi bilgisayar muhendisliği bolumune ancak şu an cok huzursuzum ki yerleşme zamanında da Erzurum'a gelmeyi hic istemiyordum.
Şu an geri donmek istiyorum İstanbul'a. Marmara universitesi bilgisayar ve oğretim teknolojileri oğretmenliği bolumune ilk giriş puanım da yetiyor. Acaba hem oraya puanımla geciş yapabilir miyim, hem de bilgisayar muhendisliğinden boteye gecmek mantıklı mı? Lutfen bir tavsiye verin, zihinsel olarak kotu durumdayım.
Genişletmek icin tıkla...
Yardımcı olabilecek var mı?
Bilgisayar Muhendisliği vs Bilgisayar ve Oğretim Teknolojileri Oğretmenliği
Üniversiteler0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Üniversiteler
- Bilgisayar Muhendisliği vs Bilgisayar ve Oğretim Teknolojileri Oğretmenliği