5.sınıftan beri matematiğim hep 70 ustune cıkmamıştır. (Diğer derslerim 90 civarıyken bile)
En son 10.sınıfta fizik ve kimya gormuştum 11.sınıfta eşit ağırlık 12.sınıfta ise dil bolumu okumuştum. Matematik fizik ve kimyada zorlandığım icin sırf. Buna rağmen ailemin de yalvarışlarıyla beraber yabancı vatandaşlığım ile yabancı oğrenci sınavına girip endustri muhendisliği kazandım hem de kendi şehrimde. Bugun universitede ilk gunumdu temel kimya dersi gorduk 5 ders arka arkaya ve coğu kişi anlıyordu ama benim anladığım tek cumle var o da vucuttaki atom dizilişlerine gore insanların tipleri birbirine benzermiş o da doğru mu bilmiyorum. Bunun daha matematiği fiziği teknik resimi cartu curtu var. Ben ne yapacağım? Endustriden kotu sayısalla mezun olabilen var mı? Ailemle konuştuğumda yarım doneme 2700 TL harc odediğimiz icin (yabancı oğrenci olduğumdan dolayı yıllık 5400 TL) 1 sene sabret olmazsa tekrar sınava girip başka sozel bolume gecersin diyor. Sizce ne yapmalıyım?
Bu arada endustri secmemin nedeni universite bittiğinde Almanya'ya gidecek olmam ve Almanya'da endustri muhendislerinin cok tutulduğu hakkında bilgi almam.