Universite okumak mı calışmak mı?
Üniversiteler0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Eğitim Forumları
- Üniversiteler
- Universite okumak mı calışmak mı?
-
24-10-2022, 03:23:42Merhabalar. Adım Omer Faruk ve 19 yaşındayım. 7-8 yıldır seslendirme ve dublaja cok buyuk hayranlık duyuyor ve ilerideki mesleğimin bu olmasını cok istiyordum. 2020 senesinde federal film Akademi'den eğitim aldım ve artık neredeyse bir dublaj sanatcısıyım. Sadece seslendirme studyolarına girip başlamak kaldı. Ve bir studyoyla da goruştuğumde beni işe alabileceklerini soyledi. Şimdi benim ilkokuldan beri derslerim hic iyi değildi. Şu an lise mezunuyum 2. kere sınava gireceğim. Gecen sene barajı bile gecememiştim. Ayrıca meslek lisesi mezunuyum. Şu anda da dershaneye gitmeme rağmen TYT toplam netim 15 - 30 arasında geziyor. Sizden akıl istiyorum. Ben şimdi ne yapmalıyım? Dandik bir universite bile olsa girmeli miyim? Yoksa benim icin tamamiyle zaman kaybı mı? Yani bilemiyorum universite okusam bile mezun olduğum işi yapacağımı hic zannetmiyorum. Ki zaten bu netlerle de doğru duzgun bir yere gidebileceğimi de hic sanmıyorum sadece gireceğim. Ailem cok baskı yapıyor illa bir universite bitir diye ama ben zaman kaybı olacağını duşunuyorum. Mesleğimi elime aldıktan sonra kendimi geliştirip kanıtladıktan sonra universiteyi acıktan da okuyabilirim. Şu anda onceliğim iş olsun diye duşunuyorum. Sizin bu konudaki goruşlerinizi merak ediyorum. Seslendirme ve dublajla ilgili sormak istediğiniz soru varsa cevaplayabilirim biraz bilgim var şimdiden teşekkur ederim.