Merhaba Giresun Universitesinde okuyorum ve Gano ile Marmara Universitesine yatay geciş yapmak istiyorum. Yatay geciş başvuru tarihi 17.08.2022. Sonucların ilanı 08.09.2022. ancak şoyle bir sorun var. Giresun Universitesi stajını guz donemi (Eylul ayı) yapacaksın diyor ve staj evraklarını Ağustos ayında (tam kesin tarihi belirtmediler.) İstiyor. Mesela staj yerini ayarlayıp evrakları Giresun Universitesine gonderdim diyelim. Yatay geciş sonucları da eylul ayında acıklandı ve Marmara Universitesini kazandım diyelim. Staj ayarladığım şirkete gidemeyeceğim doğal olarak. Tarihleri cakışıyor. Bolum başkanlığına ve danışman oğretmenime yazdım ancak yapacak bir şey olmadığını soylediler. Ne yapmalıyım?
Ayrıca şoyle bir kafa karışıklığım var. 3 universiteye yatay geciş başvurusunda bulunacağım. X universitesi sonucların acıklanış tarihi 24.08.2022 Y universitesi sonucların acıklanış tarihi 8.09.2022 Z universitesi sonucların acıklanış tarihi 22.08.2022. Kesin kayıt tarihleri X universitesi 02.09.2022 Y universitesi 15.09.2022 Z universitesi 02.09.2022. Başvuru tarihleri ve kesin kayıt tarihleri cakıştığı icin kafam karışık. Mesela X universitesine yatay geciş hakkını kazanmışım diyelim, X universitesine kayıt oluyorum daha sonra Y universitesi yatay geciş hakkımı kazandığımı acıklıyor. X universitesine kayıt yaptırmışken kaydımı sildirip Y universitesine gecebilir miyim? Umarım anlatabilmişimdir. Kesin kayıt tarihleri cakışıyor yani.
Yatay geciş ve staj tarihi
Üniversiteler0 Mesaj
●5 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Üniversiteler
- Yatay geciş ve staj tarihi