Merhaba şu an Eşit Ağırlık oğrencisiyim. İngilizce dilini seviyorum. Ama dil bolumunu tercih etmeyeceğim. İngilizce'm gelişmiş diyebilirim, ki aynı zamanda da daha fazla da geliştireceğim. Ozellikle de universitede en ust seviyeye gelmek istiyorum İngilizce konusunda.
Şimdi sizlere sormak istediğim, ben Eşit Ağırlık uzerinden bir bolum kazanırsam (atıyorum Tarih, Coğrafya bolumleri gibi) o bolume ek olarak iyi bir İngilizce ile yurt dışına cıkabilir miyim? Ya da o cok oğrendiğim dili (ki kendi dilim gibi oğrenmek istiyorum) kazandığım herhangi bir bolumde kullanabilir miyim? Yani yabancı dil bolumlerinden bahsetmiyorum, Eşit Ağırlık bolumlerinde İngilizce'yi kullanabilir miyim demek istiyorum.
Acaba atıyorum ben Eşit Ağırlık'ta Tarih bolumunu okudum. Kazandım universiteyi bitirdim meslek sahibi oldum. Ben bundan sonrasında da ek olaraktan İngilizce bolumu de okuyaraktan ikisini bir ilerletip yurt dışına cıkabilir miyim? Ya da kullanabilir miyim bu dili bu meslekte?
Son olarak da mesela Tarih ya da Coğrafya bolumunu kazanırsam nasıl akademisyen olabilirim? Hem bizim ulke adına hem de yurt dışı adına.
Bu konularda bilgilenmeye cok ihtiyacım var. Yardımcı olabilirseniz cok sevinirim. Şimdiden teşekkurler.
İngilizce'yi kendi mesleğimde nasıl kullanabilirim?
Üniversiteler0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Eğitim Forumları
- Üniversiteler
- İngilizce'yi kendi mesleğimde nasıl kullanabilirim?