Yazılım Oğrenmek İcin Universite Bolum Onerisi
Üniversiteler0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Eğitim Forumları
- Üniversiteler
- Yazılım Oğrenmek İcin Universite Bolum Onerisi
-
24-10-2022, 03:08:36Yazılım oğrenmek istiyorum. Bizimkiler tarafından da artık 2 yıldır universite sınavına bile girmemiş olmamdan dolayı artık bana karşı bir tavır koymaya başladılar. Bende dedim oyun yapmayı falan oğrenirim yazılım oğrenirim. Ancak oyun yapmak icin hangi bolumu okumam gerektiğini bilmiyorum. Dijital oyun tasarımcılığı diye bir bolum gordum ancak yazılım okumak daha mı faydalı diye duşunmeye başladım. Sonra dedim elektrik elektronik muhendisleri de mi yazılımcıymış. Oyun yapmak icin hangi bolumu okumam gerekiyor acaba? Boyle tek başıma bağımsız bir oyun uretmek istiyorum. 3 boyutlu da olabilir 2 boyutlu da. Hades, Limbo, Inside gibi de olabilir. Ya da belki uzun uğraşlar vererek 3. şahıs kamerayla yapılmış, 7-8 saat surecek, teknik olarak değil hikaye ve oyunun anlatmaya calıştığı şeylerle on plana cıkacak bir oyun yapmak istiyorum. Ornek vermek gerekirse Potentia, Erzurum gibi. Bu saydığım bolumleri okuyan yada oyun yapma konusuna hakim olan birisi varsa bana bir universite bolum tavsiyesi yapabilirse cok sevinirim. Recep abi eğer konuyu gorursen senin de cevabını bekliyorum.