Arkadaşlar, bu yıl lise son sınıf oğrencisiyim, universite sınavına gireceğim fakat cok bir puan alabileceğimi duşunmuyorum.
Arkadaşlarım istediği meslekleri bilirken ben ne meslek olmak istediğimi bile bilmiyorum, askeriye sınavına da gireceğim fakat buyuk ihtimalle mulakatlarda elenirim, ve askeriye universitesi cok sıkı orada okuyabileceğimi sanmıyorum,
Gecenlerde Sosyal medya yoneticiliği diye bir bolum keşfettim zaten bu sene Anadolu universitesi tarafından ilk kez acılmış bir bolum ve kayıt olmak icin barajı gecmek yetiyor.
Sosyal medya ile de uzun zamandır ilgileniyorum ve ilgimi ceken bir mecra. Sizce bu bolumu okumalı mıyım gelecek iş olanakları nelerdir kolayca iş bulabilme şansım var mı?

İş olanakları konusunda boyle yazıyor:yeni medya sektorunde ceşitli duzeylerde Sosyal Medya Uzmanı, Sosyal Medya İcerik Yoneticisi, Sosyal Medya Yoneticisi, Sosyal Medya Uygulama Operatoru, Sosyal Medya Deneticisi olarak calışabileceklerdir. Bunun yanında mezunlar kendi sosyal medya ajanslarını da kurabilirler.

Bir sorum daha var universite icin acık oğretim yazıyor yani universiteye gitmeyecek miyim, bu dersin konularını vs nereden oğreneceğim bunu anlamadım.
Bana onerebileceğiniz meslekler var mı?