Merhaba Sosyal. YKS'den sonra Marmara EEM bolumu secmeyi duşunuyorum. Teknik Anadolu oğrencisiyim. Bu, tam olarak şu demek: Hem meslek, hem kultur derslerini aynı anda goturuyoruz. Bu yıl da 12 saat meslek dersimiz olacak okullar acılırsa. Meslek hocalarımız, bizi zorlamamak adına meslek derslerini arka plana atıp sınav calışması yaptıracaklarını soylediler. Fakat ileride EEM bolumu sececekler icin ozel dersler verecekmişler. Bu derslerden bir tanesi PLC dersi. PLC'nin ne olduğunu bilmiyorum. Modullerden ilerliyoruz.

Hocamız, verecekleri derslerin universitede alt yapı yapacağını soyledi. Fakat ben daha sağlam bir temel icin farklı modulleri de okuyacağım. Bu bolumu okuyan veya mezun olup iş sahibi olan abilerim bana onerilerde bulunabilir mi acaba? İngilizcem orta duzeyde. Seviyesini henuz bilmiyorum. Kendimi ifade edecek kadar ve insanlar ile konuşabilecek kadar biliyorum. Hangi modullerden gitmemi onerirsiniz?

Yazılımsal olarak Java ve C# az cok biliyorum. Universiteye hazırlık ile başlayacağım. Ekstradan İngilizce kursuna gidip İngilizceyi tamamen sokmeyi hedefliyorum. Sizce cok mu hayali duruyor? Kendimi bir alanda kanıtlamak istiyorum. Bundan daha iyi hangi mesleği de yaparım bilemiyorum.

Rica etsem bu hocalarıma etiket atar mısınız? Yorumlarınızı merak ediyorum hocam. Bu arada ilk TYT denememizi dershanede olduk. Sonuclar cok kotu. 188 TYT puanı ve 27 net. En azından barajı geciyorum Morali bozmadım. Biraz hırs yapacağım.

@Vavien. @utku Oktay @İbrahim Zdemir @Nieagerams @hengin