Merhaba. Bu sene ilk mezun senemdi ve 144K yaptım. Gecen sene 214K yapmıştım (sayısal). Acıkcası pek memnun değilim 100-110k civarı bekliyordum ama olmadı. Mezuna kalmayı gercekten duşunuyorum eğer şehir dışında okursam ailem cok zorlanacak. Bu aralar maddi olarak da sıkıntıdayız arkadan kardeşim geliyor şu an da abim askerde doğal olarak masrafları oluyor. Bu yıl da cok kişi mezuna kalacak gibi de gozukuyor iki turlu avantajlar dezavantajlar var.
Fırat universitesi yazılım muhendisliği (IO) veya yine Fırat Universitesi bilgisayar muhendisliği duşunuyorum buyuk ihtimal bunlardan biri gelir eğer tercih yaparsam. Ailemi ikna etmek de kolay değil bir kez daha mezuna kalsam mı acaba diyorum yer yerinden oynuyor vallahi ne yapacağımı şaşırdım. Ne onerirsiniz bana ne yapmalıyım?
Bu arada eğer ikinci oğretim okursam part-time iş bulmaya calışacağım tabii Elazığ'da kim part-time calıştırır onu bilmiyorum. Elazığ'da yaşamış biri varsa bu konuda da yardımcı olabilirler mi orada iş bulabilir miyim?
Tekrar mezuna kalınır mı?
Üniversiteler0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Üniversiteler
- Tekrar mezuna kalınır mı?