Meslek Lisesi, Bilişim mezunu olduğum icin Grafik Tasarımı'nda bonusum var ve tam burslu tutturabiliyorum, fakat Grafik Tasarım ile Modelleme/Animasyon farklı alanlar... Ders iceriklerine de baktım, 3D Animator olmak isteyen biri olarak hoşuma gitmediğini soylemeliyim. Ustelik Grafik Tasarım DGS ile 4 yıllık Animasyon'a gecemiyor.
Size danışmak istediğim şu: Sizce değer miydi? Farklı kişilerin goruşlerini almak istiyorum.
Grafik Tasarım:
Artılar:
--Ucretsiz okuyabilirim.
Eksiler:
--Animasyon ile tam bir alakası yok.
--Cizim ile alakalı sorunlarım olduğu icin kalma riskim diğerine gore biraz daha fazla.
Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon:
Artılar:
--Benim alanım. 3D modelleme eğitimi almış olurum.
--Ders icerikleri coğunlukla 3D olduğu icin gecerim.
--DGS ile hayalimdeki bolum Cizgi Film ve Animasyon'a gecme şansımı tamamen kaybetmemiş olurum.
--Daha mutlu 2 yıl gecirmemi sağlar.
Eksiler:
--Meslek Lisesi Stajı ile biriktirdiğim parayı kaybederim. (Buna değer.)
--Ailemi ikna etmem cok daha zor.
Surprizbozan: YKS Puanım

Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon (TYT) | TYT-AYT Net Sihirbazı Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon onlisans programları icin TYT-AYT Net Sihirbazı: Gecen sene bu programlara yerleşen son kişi kac net yapmıştır?
yokatlas.yok.gov.tr

Grafik Tasarımı (TYT) | TYT-AYT Net Sihirbazı Grafik Tasarımı onlisans programları icin TYT-AYT Net Sihirbazı: Gecen sene bu programlara yerleşen son kişi kac net yapmıştır?
yokatlas.yok.gov.tr