Herkese iyi forumlar. Muhendislik sececeğim. Ben makine ve endustri arasında kalmaktayım ve karar vermeden once bilgi almak istiyorum.
Bir şeyler tasarlamayı, uretmeyi, geliştirmeyi seviyorum. Cevrem bana her zaman bilgisayar/yazılım muhendisliğini soyluyor fakat ben universitenin yazılım anlamında cok bilgi katacağını duşunmuyorum (Belki yanılıyorumdur). Bircok endustri muhendisi gibi şu şirkette bu yerde CEO/Yonetici olmayı beklemiyorum fakat gelecekte bir urunumu(patentimi) uretmek ve satmak istiyorum (en azından bundan hoşlanıyorum).
Robotik yarışmalara, Teknofeste projeler yaptık. Projelerde takım lideri olduğum icin hem Solidworks tasarımlarında hem de yazılım kısmında bulundum. Daha once 1,5-2 sene de yazılım şirketinde calıştım. Hem Tasarıma hem devrelere hem de yazılıma ilgim var. Planlamayı, cozumler uretmeyi de seviyorum. Fizik dersi en iyi olduğum derstir. Matematiği aşırı sevmem ama notlarım iyidir.
Endustri Muhendisliği okuyup makine kısmına yoğunlaşsam ya da CAP yapsam bir makine muhendisi kadar bilgim olur mu?
Endustri Muhendisliği okuyup diğer muhendisliklerden ne kadar anlayabilirim?
Onerilerinizi bekliyorum.
Muhendislik Bolum Onerisi
Üniversiteler0 Mesaj
●5 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Üniversiteler
- Muhendislik Bolum Onerisi