Ancak zaten resimde de gorduğunuz uzere sıralamamın ustunde olan bolumlerden sadece "adalet" ve "makine" bolumlerini tercih etmeyi duşunuyorum.
Ozet olarak sorumlarım şunlar:
1) Adalet ve makine bolumu benim sıralamamın ustunde olduğundan sizce yazmalı mıyım gelir mi, yoksa hic yazmayayım mı?
2) En son olarak da sıralamayı yaparken geriye kalan her bolume sıralamam yetiyor o yuzden tercihte sıralama yaparken istediğim bolumden istemediğime gore sıralamayı duşunuyorum. Ornek olarak dış ticaret, turizm ve lojistik istediğimden ilk uce yazacağım. Ancak sorum şu ki ben her ne olursa olsun bu sene herhangi bir bolume yerleşmek istiyorum yani bu istediğim 3 bolum gelmezse de bir fark etmeksizin bir bolume girmek istiyorum geriye de gorduğunuz uzere bir suru bolum cıkıyor.
Yani ben bu uc bolumden sonra kesinlikle bir yere yerleşmek icin sıralamayı nasıl yapmalıyım? Dorduncuye direkt en duşuk sıralamayı mı yazmalıyım yoksa yine atıyorum kalan bolumleri sıralamaya gore en yukarıdan aşağıda doğru mu yazmalıyım? Buradaki sorum dediğim gibi herhangi bir yere yerleşmeyi garantilemek icin nasıl bir sıralama yapmalıyım istediğim bolumler dışında?
Dosya Ekleri